AFFÄRSAVTAL

BETALNING

Betalningen görs via faktura. Du betalar en startavgift på 500 SEK. När hemsidan är klar betalas resten. Du får en faktura på startavgiften och den andra fakturan när hemsidan är klar. 

INFORMATION JAG BEHÖVER FRÅN DIG

Jag kommer att behöva veta vilken stil du har. Mejla gärna in din gamla hemsida eller en exempel hemsida du gillar. Jag behöver all information om vad din verksamhet sysslar med, eventuella prislistor, bilder och informationstexter om du har. Lämna gärna telefonnummer så kan du förklara hur du tänker. 

DEADLINE

Jag jobbar inte med någon deadline. En hemsida kan ta allt ifrån en vecka till tre månader ungefär. De flesta hemsidor kan göras klara inom en månad. Jag kommer att ge din en tidsuppfattning efter du kontaktat mig. 

HUR JAG JOBBAR

Jag jobbar i ett webbaserat program (wix.com) .. När jag jobbar så har jag gärna en kontinuerlig kontakt med dig. Det kan vara ett par dagar i veckan, en dag i veckan eller några gånger i månaden. Detta för att säkerställa att du alltid är nöjd med mitt arbete samt om jag skulle behöva någon information från dig. Jag uppdaterar dig med hjälp av bilder på hemsidan som jag skickar via sms eller mejl. 

TILLTRÄDE TILL HEMSIDAN

Efter att betalningen är gjord så får du dina inloggningsuppgifter. Efter det kan du själv göra ändringar så som prisförändringar, bilder eller egen redigering. Du kan se alla dina betalningar, premiumpaket osv.

PROGRAMMET JAG JOBBAR I

Jag jobbar i ett webbaserat program, wix.com. Därav tar dom en månads eller årsavgift Från 48kr/mån. Detta ingår i priset. Om Wix: Vår kraftfulla teknologi gör det enkelt för alla att komma ut på nätet med en fantastisk, professionell och funktionell webbnärvaro. Oavsett om det är första gången eller om du är en expert, så kommer du hitta alla funktioner och lösningar du behöver för att bygga en professionell hemsida med en fullständigt kreativ frihet. Vår globala användarbas, öppen SDK och enastående designmöjligheter skapar ett unikt ekosystem. Partners, utvecklare, webbdesigners och andra professionella onlineverksamheter kan effektivt marknadsföra sina applikationer och tjänster till miljontals genom Wix.

DOMÄN + FÖRETAGSMEJL

Priser för nytt domän 

1 år 159,57 kr /år

2 år 148,89 kr /år (Spara 6 %)

3 år 138,22 kr /år (Spara 13 %) 

Jag skapar nytt domär på Wix. Här fungerar .com .net .org .info .online .shop .store .biz
Om du vill ha .se får du själv skaffa ett domän. Exempel på godaddy.

Pris för företagsmejl​
697,07 kr /år

  • Anpassad e-postadress med din domän

  • Tillgänglighet via mobila och stationära enheter

  • Videomöten och meddelanden online

  • Samverkande Kalender, Dokument, Kalkylark och Presentationer

  • 25 GB inkorg och 5 GB lagringsutrymme på Drive

WEBBSHOP

Betalningar som kan göras hos Wix: 

  • Kredit/betalkort. Leverantörer: Stripe eller wirecard

  • PayPal

  • IDeal 

  • Alipay

  • Manuell (exempel faktura eller kontantbetalning, batalning vid leverans osv...) 

Du mejlar själv in all material jag behöver för att kunna göra din webbshop. Det kan exempel vara texter, bilder på produkter, samt alla villkor som jag behöver skiva i som dina kunder behöver veta. Du informerar mig om vilken momssats du vill ha, om priserna ska vara ink eller ex moms, fraktkostnad osv... Vi planerar lättast i ett telefonsamtal och därefter har vi mejlkontakt. Kontakta mig, lämna ditt nummer, så ringer jag gärna upp. 

Om du vill ha någon annan betallösning (exempel klarna) måste du själv kontakta dem för att sedan skaffa avtal med dem. Detta kan sedan kodas in i hemsidan.